Ny blogg!

Hei, vi har laget en ny blogg den heter smoth.blogg.no. Håper dere liker den.

Dette er headeret! ♥

 

Enjoy!♥

Dårlig blogger!

Hei, beklager for at jeg ikke har blogget. Så du norge kampen i går? Norge tok GULL!!!! Bra Norge♥ I går var jeg også med Henriette og Nergiz. Har ikke noen bilder men tar bare med noen. 

Husk header-konkurransen er forsatt i gang HER!

 


Sry, bildene ble ikke større for en eller annen grunn!♥
NORGE HELTENE!!

Heei! Stod selvfølgelig opp i dag for å se håndball kampen. Så kom Vibeke opp og vi så kampen sammen. Etter pause var det 13 - 9 til Brasil, men Norge jobbet seg opp og resultatet ble tilslutt 21-19 til NORGE!!! Bra spilt. Nå skal jeg og Vibeke lage vaffler, mmm....

 


HEIA NORGE!

 

Liker du vaffler? 

 
Dagen i dag!

Heihe:))
I dag har vi vært i badelandet i dyreparken, kjempekjekt!♥ Har vært der et par timer, så nå ligger vi bare rett ut i senga & slapper avxD. Vi ser på filmen She's the man, det er seriøst verdens morsomste film!! AHAHAHAHA, LOOVE IT:**. (Kan kjøpes på cdon.com)

 

Kroatia!!

Heii, ja sorry for lite blogging i det siste, men nå er jeg tilbake<3 

 

Jeg er i Kroatia nå, som du kanskje skjønte på overskriften:P<3 Reiser hjem i morgen:)). Da har jeg vært her i 2 uker<3. Det er kjempefint her, skikkelig koselig!!<3 


Blogges,klem 

- Hedda:**

 

 

Pakker

Hei!
Nå pakker jeg til Frankrike. Skal reise dit på lørdag, men skal sove hos mormor og morfar i morgen til lørdag. Da kjører de oss til flyplassen. Gleder meg kjempe mye, skal være i Frankrike med en annen familie vi kjenner. Må selvfølgelig shoppe litt i London på flyplassen, og selvfølgelig i Frankrike! Er ikke sikkert jeg får blogget i morgen eller lørdag. Får se om det blir blogging i Frankriket. 

Har du hvert i Frankriket?

 

 

Elsker denne veska. Det er så god plass, oppi her har jeg bok, penal, høreklokker og lommebok. Det er kjempe mye plass igjen. Kommer garantert til å bruke denne veska fremmover!

 
 

Bursdag gavene!

Heei! Kommer dessverre ikke video om gavene. Har spilt inn men filmen ble så klein at jeg viser heller bilder. Fikk mest penger. Nå skal jeg snart pakke, vi skal til Frankrike på lørdag. Gleder meg, vi skal ha stopp i London på flyplassen. Vil kjøpe M.A.C produkter på flyplassen i London. 

 

- Har du, eller skal du reise? I så fall hvor?

 

Fra mamma, pappa og Sanna:Høreklokker fra Wesc // Veske fra modekungen.se

 

Elsker høreklokkene er så bra lyd i de. Ambefales å kjøpe!!!!! Veska har jeg ønsket meg i et år nå, endelig fikk jeg den. Den er NYDELIG kan jeg bare si!

 

Tante, onkel og søskenbarnet mitt (ble født i går på min bursdag, så hvet ikke hva hun heter ennå):

 

Ramme fra IKEA // Lysholder fra ? // Lys fra søstrenegrene // ++ jeg fikk abonere på TOPP i et år!♥

 

Sry, ikke de beste bildene!

 
 

 

 

Linkingen!

Noeh.blogg.no:

Noeh.blogg.no er to jenter fra Stavanger som blogger om sin hverdag som tenåringer. De heter Nina og Elisabet Helene. Synes bloggen er bra og har bilder i innleggene. 

 

Theamani.blogg.no:

Theamani.blogg.no er to jenter fra kristiansand og som er bestevenner, som blogger om sin hverdag. Dere burde virkelig sjekke ut denne bloggen. Godt med bilder og skrift!

 

 

Håper dere likte innlegget, kommer video i dag eller i morgen om bursdags gavene! 

 
Vil du bli linket?

Heei♥ Nå er jeg på hytta med familien, koselig. Vi har spist pizza mmm... Godt. Puma (katten vår) var også med. Vibeke kommer inn på tirsadag, gleder meg sykt. Har kjøpt sånn ring til å ha på vannet, gleder meg til å teste den ut. Dere finner Vibeke sin bloggg Her!

Uansett tilbake til overskriften, si bloggadressen din i kommentarfeltet! Så er du med i linkningen. Bare å kommentere.

 

Hva skal dere i sommer?

 


Gammelt bilde sry...

 

Sandefjord !

Heei!! Yes, endelig i Sandefjord. Har ikke tatt så mye bilder, men har hvert veldig kjekt! Truffet mange nye folk. Jeg og Hedda sover sammen med to andre (Thea og Julie) gøøyyy! Harde økter men går kjempe fint. Er litt støl da. Må mobilblogge for jeg ikke har tilgang til pc. Beklager veldig! Blir lite oppdateringer for tiden. Slenger bare inn de bildene jeg har!

- Annika & Hedda! <3

Bilder

Min bursdag !

Heei! Sorry for at jeg ikke blogget i går. Feiret nemmlig bursdagen min, men blir egentlig 13år 11.Juli. Fikk noen nydelige gaver!♥ Gavene kommer entel i et egent innlegg eller i en video :-D Jeg hadde noen fantastiske jenter på besøk. Hadde det kjempe gøy. Her kommer noen bilder!♥

 

Kjøpte denne når jeg og Vibeke var i byen i går! Loveit♥

 

My girls!! Kjolen min var fra Nelly.com

 

Haha... Søte Synne!♥

 
Nytt design igjen!

Hei, jeg har laget et nytt design igjen. Tror Hedda begynner igjen snart!♥

 
Sommerferie!

Hei, i dag var siste dag på barneskolen. Kommer til å savne den, trist å begynne i helt nye klasser på ungdomskolen. Gruer meg til å begynne der. Når jeg kom hjem tok jeg meg en joggetur, sprek ass. Haha neida, kondisen min har bare gått ned etter jeg ikke trente så mye lenger. Så prøver å bygge den opp til håndballskolen neste mandag, skal på håndballskole med Hedda i Sandefjord. Reiser til Hedda på søndag og så reiser vi til Sandefjord på mandag. Gleder meg utrolig mye. Dere har sikkert lagt merke til at jeg har fått nytt design. Laget headeren selv, er ikke så fornøyd men det er bare imens. Vil ha et nytt et snart. Hedda blogger ikke så skifter når hun kommer tilbake. 

 

- Hadde dere deres siste skoledag i dag?

 


Sprek ass!! 

 Kommer til å savne klassen!!!! 

 

Bare tok med headeret! ♥

 
 


Bursdags ønsker!

Heei, i dag på skolen hadde vi billøp av noen biler vi laget selv i teknologi og design. Vår bil stoppet opp midt i banen og hjulet falt av (haha). De som vant designet, hadde en grise bil. Haha, så søt. Og det var to som vant billøpet begge gruppene kom akuratt på likt. Nå venter jeg hjemme til farmor og farfar kommer å henter meg. Uansett her kommer mine bursdags ønsker, siden jeg har bursdag den 11.juli. Skal feire den med veninnene mine på fredag! Gleder meg.

- Har dere teknologi og design på skolen?


 


Nydelig veske, dere finner den Her!

 M.A.C leppestifter i fargen Cream cup og Myth

 


Hvite converse!

 

++++ andre ting til rommet, blandt annet en stol fra IKEA. Men fant ikke bilde av den. 

 
Hyttetur

Hei, når er jeg på en hytte med laget. Kjempe kjekt. Døgner selvfølgelig. sorryy at jeg ikke har blogget noe de siste dagene, har hatt en av de beste ukene på lenge så har ikke blitt noe blogging,så har det bare gått i skole og sånn de siste. Har ikke pc med så det blir mobilblogging, dritt. Hater det, men var på tide å blogge så eneste måten.

Søte Amanda! <3

Kjørte også banan, haha så gøy!
Sry for forskjellig bilde størrelse!


-Annika<3

Endelig ferdig med alle helårsprøvene!

Heei! Endelig ferdig med alle helårsprøvene som dere sikkert har forstått i overskriften. I dag hadde vi helårsprøve i matte, gikk kjempe bra. Trodde egentlig at prøven ikke skulle gå så bra, men den gikk faktisk ganske bra. Så nå prøver jeg og blogge hver dag, men er litt lei av blogginga så kan være jeg dropper en dag. Slenger bare inn noen bilder fra helga.

Hva gjorde dere i helga?

 


 

Har jo så klart øvd litt da!

 

 

Fredag:

Så filmen LOL sammen med Vibeke, og så en film når jeg kom hjem og. Koste meg med chips, snop og brus (savner det)♥
Lørdag:

Sov over hos mormor og morfar! Kjøpte snop som det holder. Vi var også på Sandnes dagene, kjempe gøy. Fikk også "TOPP SKOLEDAGBOK" elsker den! Den er mye bedere enn de gamle. Har mye mer sminketips, matlaging, tester og mye, mye mer!!Hahaha... Tok bare et random bilde av noen såper som vi så på Sandnes dagene!♥

 

- Annika!♥

Litt her og der...

Heei er ikke tilbake med blogginga riktid enda, men kommer til å være noen "små" blogginnlegg. Snart er alle helårsprøvene ferdige. Gleder meg noe sykt til vi er ferdige med prøvene, har tatt 2/3. Mangler bare matte igjen -.-  I dag tik vi også en helårsprøve, vi hadde helårsprøve i engelsk. I morgen er det OTUS (Overgang - Til - Ungdom - Skolen) vi skal få vite klassene og sånn. Blir kjempe gøy. Har laget en kollasje. med inspirasjon, tenkte kanskje å ha den til header på bloggen. Men vet ikke helt?

Skal du begynne på ungdomskolen?

 
Happy! :))

Jaa, nå er jeg skikkelig glad, for jeg har bestilt dette:

One Direction: Up All Night - The Live Tour DVD

One direction DVDen :)) - Er her:  http://www.onedirectionstore.com/onedirection/DVD/Up-All-Night-The-Live-Tour-DVD/119VZ02Q4000?back=onedirection%2FDVD%2F <3<3

 

 

One Direction: One Direction Stacked Photo Youth Black T-Shirt

Finnes her: http://www.onedirectionstore.com/onedirection/Clothing/One-Direction-Stacked-Photo-Youth-Black-T-Shirt/10KN202PX000?back=onedirection%2FClothing%2F <3<3

 

Og denne: 

One Direction: One Direction I Love Harry Skinny T-Shirtahahahahhah :)) :** Den finnes her: http://www.onedirectionstore.com/onedirection/Clothing/One-Direction-I-Love-Harry-Skinny-T-Shirt/10OQY02PX000?back=onedirection%2FClothing%2F

 

 

You like?? ;))

Spørsmåls - runde!! :))

Jaa, nå er det vel på tide med en spørsmålsrunde <3. Blir video;) - Så bare spør!! Lager videoen om ca to uker, etter skoletur, skal på skole tur til Danmark neste uke<3<3

 

Men, ja da blogges vi, klem

- Hedda:***&lt;3 Mormor

Heii, ja i dag har jeg vært hos mormor med familien<3. Var veldig koseligt:*. Mormor bor rett med sjøen så vi måtte jo selvfølgelig bade i det fine været!! Sykt digg å bare slappe av med sol og bading! :)        Noen andre som også synes det?? :

Blogges, klem 

- Hedda:*


Hjemme!! &lt;3

Halla søte ♥

Nå er jeg hjemme fra en koselig langhelg tur:). Var som sagt i konfermasjon til kusinen min Ragnhild, søteste :*!! Var utrolig  kos, glad i deg!!! Sov hos henne fra fredag - søndag ♥ Hun hadde konfermasjonsfesten på lørdag, også var vi i kirka på Søndag! :) 

Håper du har hatt en fin helg!! :) - Har du også vært i konfermasjon i år??

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Slenger bare inn random bilder fra helga:)


Den nydelige konformanten!!

 Sjøneste søstra mi!!


kaker <3<3

 
 

Kan ikke blogge, skal til Fredrikstad!

Hei, overskriften sier vel allt. Jeg skal reise til fredrikstad med håndball laget. Gleder meg kjempe mye!! Åå.. Kommer til å bli så deilig med været vi får! Love:it!

Hadde fryst litt saft til jeg kom hjem, deilig!
Nå skal jeg og Vibeke kjøpe en film til i morgen!!

-Annika<3

Reiser;)

Hei ♥

Fy søren å fint vær det er ute:), kjempedigg! Har vært med Rikke, snuppa etter skolen, lå ute å solte oss og hadde vannkrig!! ahaha:). Løp rundt i bikini med flasker og vannballonger! :D <33

 Hadde fremføring med Musikal foran skolen i dag, gikk veldig bra. Klokka Syv i kveld skal vi ha framføring for foreldre!! -.- Ønsk meg lykke til!! <3

 

Har du også fint vær?? :) 

 

Også foresten, tilbake til overskriften - reiser til dovre rett etter forestillingen i kveld!! Skal i konfirmasjon i helga til kusinen min, har ikke internett der, så blir ikke blogging av meg før mandag, når jeg kommer hjem;(!!! Annika vil selfølgelig blogge!! 

 

Blogges, klem 

- Hedda:**

 


S.o.m.m.e.r & Synne

S♥mmer!! Har vært kjempe deilig vær de siste to dagene, rund 25 grader!! Koker:). Love:it!! Idag etter skolen har jeg vært med Synne, bestejenta mi, var kjempekos!! Elsker deg!! Var på håndball avslutning i dag også med Kimberly , Synne og ganske mange andre xD. Digg, det <3<3.

Er det varmt der du bor?? ;)

I morgen skal vi ha framføring foran hele skolen med en musikal trinnet har satt opp, har en av hoved rollene så jeg gruer meg skikkelig!! -.-

 

Blogges, klem

- Hedda:**


mhh saft <3<3


 

 Trening

Nå har jeg akurat kommet hjem fra trening, var gøy det:):*.Eller har dusja og stelt meg litt å det xD.  Håndball trening hvis noen lurte;)<3. Hadde jogge trening, jogga i Lysløypa!  Vi hadde også styrke trening på sluttet, puuh:)). I morgen skal jeg på en håndball avslutning  for hele klubben (Ril) der alle håndball lagene i ril samles<3 Blir sikkert bra, var i hvertfall det  i fjor:D! Skal dere med Synne vennen, og sikkert noen fler:*<33

Går du på en sport?? :) 

Blogges, klem 

- Hedda :**Fin -.- beklager, men skal legge meg snart::))


Want! ;)

Heiia! Har akkurat vært på joggetur med mamma, digg det;). Hadde bare tenkt å vise dere noe jeg ønsker meg nå<3, er utrolig fint!! Tingene er fra: Hm.com, Zara.com,  alle tingene er linket;).

- Hva likte du best?? ;);)

 

Blogges, klem 

Hedda:**

 

Fra: http://www.hm.com/no/product/99292?article=99292-C#article=99292-C

Fra: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2012/189509/816501/PRINTED%2BLINEN%2BT-SHIRT

Fra: http://www.hm.com/no/product/98498?article=98498-D#article=98498-D

http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_143856 + denne skjortsen fra gina!! Den er døds fine!! Ønske meg høytlivsshorts!!!

 


Snart fredrikstad, KLAR ER JEG!!

Heei, nå er det bare 4 dager til fredrikstad! Gleder meg noe helt sykt :-D. Klarer ikke å vente, vi reiser kl.10.00 på fredag. Blir vel litt lang buss tur :-( men det er jo vært det. 

Spiller du håndball? I så fall, skal dere til fredrikstad cup?

 

Her kommer Fredrikstad cup låta, kuli! :-D


Skal ta en joggings når pappa kommer hjem:-D

 

- Annika!♥

Hedda& Annika;)

Hei, hei, sorry for lite oppdateringer i dag:(. Annika har reist hjem, hun reiste med tog i 4\5 tiden;( - Savner ho <3<3. Ellers var vi jo hos Rikke i går, sammen med 4 andre snupper, så vi var 7 stk?? i think;) <3<3 Det var kjempekos:**

Idag har vi vært i dyreparken:D, he, he, var døds gøy, love you, jentami!! 

Håper du har hatt en fin helg!! ;)

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Slenger inne noen bilder fra i går;)::

Hos Rikke, vennen - digg<3<3

 


Carina, puus <3<3

 


Rikke, ahah <3<3 Så på: Bridwars - kjempemorsom!

 


Elsker deg, jentå mi!! <3<3

 


Fotoshoot: Hedda & Annika! ;)

Heii, her er en liten fotoshoot, tok egentlig ganske mange bilder, men valgte å bare ha noen få på bloggen;). 

Håper du har hatt en fin dag?? '

 
 

Gratulerer med dagen!! :)

17.mai!! <3 Har vært en herlig dag, begynte med skoletog i byen, lunch hos mormor og så tivoli med bestejentan Erica og Stine!! <3 Elsker dere! :* Det var kjempegøy! 

Håper du har hatt en fin 17. mai!!! Hva har du gjort?? ;) 

 

Ellers så kommer Annika i morgen, gleeder meg sinsykt til det!! :) :) Hun kommer i 12 med tog <3<3<3 

 

Blogges, klem

- Hedda:**

 Bolla -.- + jentan <3<3

 


ahahah, døds fin æ hva-.-

 
9 - Day - Blogger jeg leser! ;)

Halla!! <3 Ja, nest siste dag - Blogger jeg leser! :) Leser ikke mange egentlig  men  alle er veldig gode <3 Link er under!

Ellers i dag, på skolen, har vi øvd til 17 mai og littsånn, chil at det bare er noen få uker igjen av skolen:):) Happy! Ellers skal jeg på trening senere i dag, gå opp til Synne, vennen i seks tida <3! Sykler til treningen;)

Blogges, klem

- Hedda:**

 

Leser: http://auroramohn.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://martheborge.blogg.no/, er jo fra Kristiansand!

 Er også ofte inne på: http://teenagerposts.tumblr.com/ 

Fra: Glitter <3

8 day- Favoritt kjole(ne) i kleskapet! ;)

Heiia, ja nå var det dag 8 <3 Liker engentlig alle kjolene mine, så de jeg viser er nesten alle;) Men her er mine favoritter:) Ja ellers i dag har jeg øvd til en matte prøve vi skal ha i morgen-.-ugg;(:)

Hvilken likte du best?? ;;)

Blogges, klem 

- Hedda:**
Topp 5 sanger!

Heey folkens!

Nå tenkte jeg å vise dere mine topp 5 sanger, noen litt gamle andre nyere. I morgen skal vi til IVAR med skolen, gleder meg ikke akuratt. Men vi får lov å ha med og kjeks og saft. Jeg skal ta med safari kjeks og snapple!! Skam god drikke. Elsker bare disse sangene her, men noen er jeg litt lei av :-(

Hva heter dine favoritt sanger?


1. Grow up - Cher Lloyd !

 

2. Turn to you - Justin Bieber!


 

3. Payphone - Maroon 5!

 

4. Euphoria - Loreen!


5.Train - Drive by 

 

Håper dere likte sangene, så snakkes vi!<3

 

- Annika!♥

Day 6 - Video av rommet ditt!!

video:m2u00112

e

sHeii, ja nå var det dag 6, sorry at videoen kom sent fikk ikke lasten den opp, årr-.<3 Men her er videoen av rommet mitt, vet det er litt rotete men kom akkurat hjem!  ;) 

Håper dere liker den!! ;* Vet foresten ikke hvorfor den dirrer sånn-.-

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Flekkefjord;)

Heii, som sagt har jeg vært i Flekkefjord  med pappa og Ane fra Lørsdag til Søndag;). Besøkte farfar og Edith , det var kjempekos! Gikk på tur på Lørdag, og i dag har vi egenlig bare slappet av;).  Har vært en fin helg! <3

- Håper dere har hatt en fin helg! Synd den er over!! :( HOLDER PÅ Å LASTE OPP EN VIDEO TIL DAY 6, MEN DEN KOMMER SELVFØLGELIG ALDRI!! ÅRR-.- SKAL PRØVE Å FÅ DEN PUBELISERT I DAG!!!


- Hedda:**

 Bildene er fra i dag, tatt av mine sjønne lillebror (6år) ! he, he ;)


Fotografen!  love you! :* bolla mi!!

<3<3 

Sovet over, med god jentene!

Heei, i går sov jeg over hos vibeke, med Vilde og Hanne. Kjempe kjekt! Tror ikke vi sovnet før i 4 tiden. Haha. Vi våknet i dag med at Vilde vekket oss, urgh... Så vi våknet halv tolv, ville sovet lenger. Men jaja, vi fikk jaffal en kjempe god frokost. Har ingen planer nå, bare chiller. Er kjempe trøtt etter helgen.

- Sov du over hos noen i helgen?

 

Hanne♥Haha, (meg-Vilde-Vibeke-)♥


(Hanne, Meg, Vilde, Vibeke) Jentene mine + meg ! haha...♥

5 day- Favoritt sitat! ;)

Hei på deg!! Endelig er det fredag!:* Sykt chill, har vært med Erica etter skolen i dag:) Det var kjempekos, så klart, he, he! Skal til Flekkefjord Lørsdag - Søndag, skal besøke familie, blir sikkert kos!

Ja, tilbake til overskriften, nå er det dag 5 - Da skal jeg skrive mine favoritt sitat <3 Har utrolig mange, men her er noen få av mine favoritter!!

 

 

+ It's hard to forget someone you knoe you always will remember!!

Ellers fins det utrolig mange fine på denne nettsiden <3: http://teenagerposts.tumblr.com/

 

 

Her er bildene fra når jeg var med Erica - Bare slenger alt i et innlegg xD:


Nydelig, ass!! Love you, vennen!! :*

Ericas døds fine veggpynt!! Sjalu <3<3<3

 

4 day- Maskaraen du bruker!!

Halla, ja nå er det dag fire!! Så nå skal jeg blogge om maskaraen min jeg bruker - Mega VOLUME collagene 24 fra Loreal Paris!, den er utrolig bra. Det er den beste maskaren jeg har prøvd! ;) Du får lange og passe tjukke vipper, vippene blir altså helt fantastiske!!  og maskaren holder kjempelenge. Den er kjempegod, i hvertfall siden deg også er billig <3 Anbefaler virkerlig å prøve\kjøpe denne mascaraen, er ikke dyr  (som sagtxD) og fås på alle vanlige butikker som H&M, Cubus, Lindex osv;). 

Har du prøvd den?? ;)<3

Ja, nå skal jeg på trening;) kos det! Så får jeg vel øve litt til norskheldag-.- <3

 

Blogges, klem

- Hedda :**

ahahahaha, døds fint-.-


Day 3 - Bilder fra når du var liten! ;)

Heii, ja nå var det dag 3 av 10 days tingen min;). - Bilder fra når du var liten;)  Ja, tok bare å tok noen bilder av noen bilder i albumxD. ahahahah<3

Ja, nå må jeg gå å øve på matte & norsk heldags!! -.- Skal du også ha det??

 

Blogges, klem

- Hedda:**


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


10 Days
Blogg
Innkjøp
Inspirasjon
Interiør
Klær
Konkurranser
Om Annika
Om Hedda
Outfits
Videoblogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
Mallas blogg
musikk

design av:


idawisth.blogg.no
hits