Happy! :))

Jaa, nå er jeg skikkelig glad, for jeg har bestilt dette:

One Direction: Up All Night - The Live Tour DVD

One direction DVDen :)) - Er her:  http://www.onedirectionstore.com/onedirection/DVD/Up-All-Night-The-Live-Tour-DVD/119VZ02Q4000?back=onedirection%2FDVD%2F <3<3

 

 

One Direction: One Direction Stacked Photo Youth Black T-Shirt

Finnes her: http://www.onedirectionstore.com/onedirection/Clothing/One-Direction-Stacked-Photo-Youth-Black-T-Shirt/10KN202PX000?back=onedirection%2FClothing%2F <3<3

 

Og denne: 

One Direction: One Direction I Love Harry Skinny T-Shirtahahahahhah :)) :** Den finnes her: http://www.onedirectionstore.com/onedirection/Clothing/One-Direction-I-Love-Harry-Skinny-T-Shirt/10OQY02PX000?back=onedirection%2FClothing%2F

 

 

You like?? ;))

Spørsmåls - runde!! :))

Jaa, nå er det vel på tide med en spørsmålsrunde <3. Blir video;) - Så bare spør!! Lager videoen om ca to uker, etter skoletur, skal på skole tur til Danmark neste uke<3<3

 

Men, ja da blogges vi, klem

- Hedda:***<3 Mormor

Heii, ja i dag har jeg vært hos mormor med familien<3. Var veldig koseligt:*. Mormor bor rett med sjøen så vi måtte jo selvfølgelig bade i det fine været!! Sykt digg å bare slappe av med sol og bading! :)        Noen andre som også synes det?? :

Blogges, klem 

- Hedda:*


Hjemme!! <3

Halla søte ♥

Nå er jeg hjemme fra en koselig langhelg tur:). Var som sagt i konfermasjon til kusinen min Ragnhild, søteste :*!! Var utrolig  kos, glad i deg!!! Sov hos henne fra fredag - søndag ♥ Hun hadde konfermasjonsfesten på lørdag, også var vi i kirka på Søndag! :) 

Håper du har hatt en fin helg!! :) - Har du også vært i konfermasjon i år??

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Slenger bare inn random bilder fra helga:)


Den nydelige konformanten!!

 Sjøneste søstra mi!!


kaker <3<3

 
 

Kan ikke blogge, skal til Fredrikstad!

Hei, overskriften sier vel allt. Jeg skal reise til fredrikstad med håndball laget. Gleder meg kjempe mye!! Åå.. Kommer til å bli så deilig med været vi får! Love:it!

Hadde fryst litt saft til jeg kom hjem, deilig!
Nå skal jeg og Vibeke kjøpe en film til i morgen!!

-Annika<3

Reiser;)

Hei ♥

Fy søren å fint vær det er ute:), kjempedigg! Har vært med Rikke, snuppa etter skolen, lå ute å solte oss og hadde vannkrig!! ahaha:). Løp rundt i bikini med flasker og vannballonger! :D <33

 Hadde fremføring med Musikal foran skolen i dag, gikk veldig bra. Klokka Syv i kveld skal vi ha framføring for foreldre!! -.- Ønsk meg lykke til!! <3

 

Har du også fint vær?? :) 

 

Også foresten, tilbake til overskriften - reiser til dovre rett etter forestillingen i kveld!! Skal i konfirmasjon i helga til kusinen min, har ikke internett der, så blir ikke blogging av meg før mandag, når jeg kommer hjem;(!!! Annika vil selfølgelig blogge!! 

 

Blogges, klem 

- Hedda:**

 


S.o.m.m.e.r & Synne

S♥mmer!! Har vært kjempe deilig vær de siste to dagene, rund 25 grader!! Koker:). Love:it!! Idag etter skolen har jeg vært med Synne, bestejenta mi, var kjempekos!! Elsker deg!! Var på håndball avslutning i dag også med Kimberly , Synne og ganske mange andre xD. Digg, det <3<3.

Er det varmt der du bor?? ;)

I morgen skal vi ha framføring foran hele skolen med en musikal trinnet har satt opp, har en av hoved rollene så jeg gruer meg skikkelig!! -.-

 

Blogges, klem

- Hedda:**


mhh saft <3<3


 

 Trening

Nå har jeg akurat kommet hjem fra trening, var gøy det:):*.Eller har dusja og stelt meg litt å det xD.  Håndball trening hvis noen lurte;)<3. Hadde jogge trening, jogga i Lysløypa!  Vi hadde også styrke trening på sluttet, puuh:)). I morgen skal jeg på en håndball avslutning  for hele klubben (Ril) der alle håndball lagene i ril samles<3 Blir sikkert bra, var i hvertfall det  i fjor:D! Skal dere med Synne vennen, og sikkert noen fler:*<33

Går du på en sport?? :) 

Blogges, klem 

- Hedda :**Fin -.- beklager, men skal legge meg snart::))


Want! ;)

Heiia! Har akkurat vært på joggetur med mamma, digg det;). Hadde bare tenkt å vise dere noe jeg ønsker meg nå<3, er utrolig fint!! Tingene er fra: Hm.com, Zara.com,  alle tingene er linket;).

- Hva likte du best?? ;);)

 

Blogges, klem 

Hedda:**

 

Fra: http://www.hm.com/no/product/99292?article=99292-C#article=99292-C

Fra: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/no/en/zara-S2012/189509/816501/PRINTED%2BLINEN%2BT-SHIRT

Fra: http://www.hm.com/no/product/98498?article=98498-D#article=98498-D

http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_143856 + denne skjortsen fra gina!! Den er døds fine!! Ønske meg høytlivsshorts!!!

 


Snart fredrikstad, KLAR ER JEG!!

Heei, nå er det bare 4 dager til fredrikstad! Gleder meg noe helt sykt :-D. Klarer ikke å vente, vi reiser kl.10.00 på fredag. Blir vel litt lang buss tur :-( men det er jo vært det. 

Spiller du håndball? I så fall, skal dere til fredrikstad cup?

 

Her kommer Fredrikstad cup låta, kuli! :-D


Skal ta en joggings når pappa kommer hjem:-D

 

- Annika!♥

Hedda& Annika;)

Hei, hei, sorry for lite oppdateringer i dag:(. Annika har reist hjem, hun reiste med tog i 4\5 tiden;( - Savner ho <3<3. Ellers var vi jo hos Rikke i går, sammen med 4 andre snupper, så vi var 7 stk?? i think;) <3<3 Det var kjempekos:**

Idag har vi vært i dyreparken:D, he, he, var døds gøy, love you, jentami!! 

Håper du har hatt en fin helg!! ;)

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Slenger inne noen bilder fra i går;)::

Hos Rikke, vennen - digg<3<3

 


Carina, puus <3<3

 


Rikke, ahah <3<3 Så på: Bridwars - kjempemorsom!

 


Elsker deg, jentå mi!! <3<3

 


Video!! ;)

video:video 8Fotoshoot: Hedda & Annika! ;)

Heii, her er en liten fotoshoot, tok egentlig ganske mange bilder, men valgte å bare ha noen få på bloggen;). 

Håper du har hatt en fin dag?? '

 
 

Innkjøpene fra byen!;)

video:video 6


Heiia, ja i dag har vi vært i byen, utrolig koseligt! <3<3 Her er innkjøpene!! :**

 

- Hedda & Annika:**

Gratulerer med dagen!! :)

17.mai!! <3 Har vært en herlig dag, begynte med skoletog i byen, lunch hos mormor og så tivoli med bestejentan Erica og Stine!! <3 Elsker dere! :* Det var kjempegøy! 

Håper du har hatt en fin 17. mai!!! Hva har du gjort?? ;) 

 

Ellers så kommer Annika i morgen, gleeder meg sinsykt til det!! :) :) Hun kommer i 12 med tog <3<3<3 

 

Blogges, klem

- Hedda:**

 Bolla -.- + jentan <3<3

 


ahahah, døds fin æ hva-.-

 
Innkjøpene fra i går!

Heey, I går var jeg og mamma på kvadrat, det var nattåpent. Altså til klokken 12, Så fikk kjøpt litt. I dag på skolen hadde vi generalprøve på å gå i tog. Måtte bære fanen til skolen vår og, siden jeg skulle ha bunad på meg. Hedda kan ikke blogge i dag på grunn av strøm brudd. 

 

Ha en fin dag videre!♥

 

Fikk denne nydelige dongri vesten fra Ginatricot den kostet  399,-

Sko fra Eurosko tror jeg, husker ikke pris!

 

 

 

- Hva syntes du om innkjøpene fra i går? 

 

- Annika♥

9 - Day - Blogger jeg leser! ;)

Halla!! <3 Ja, nest siste dag - Blogger jeg leser! :) Leser ikke mange egentlig  men  alle er veldig gode <3 Link er under!

Ellers i dag, på skolen, har vi øvd til 17 mai og littsånn, chil at det bare er noen få uker igjen av skolen:):) Happy! Ellers skal jeg på trening senere i dag, gå opp til Synne, vennen i seks tida <3! Sykler til treningen;)

Blogges, klem

- Hedda:**

 

Leser: http://auroramohn.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://martheborge.blogg.no/, er jo fra Kristiansand!

 Er også ofte inne på: http://teenagerposts.tumblr.com/ 

Fra: Glitter <3

8 day- Favoritt kjole(ne) i kleskapet! ;)

Heiia, ja nå var det dag 8 <3 Liker engentlig alle kjolene mine, så de jeg viser er nesten alle;) Men her er mine favoritter:) Ja ellers i dag har jeg øvd til en matte prøve vi skal ha i morgen-.-ugg;(:)

Hvilken likte du best?? ;;)

Blogges, klem 

- Hedda:**
Topp 5 sanger!

Heey folkens!

Nå tenkte jeg å vise dere mine topp 5 sanger, noen litt gamle andre nyere. I morgen skal vi til IVAR med skolen, gleder meg ikke akuratt. Men vi får lov å ha med og kjeks og saft. Jeg skal ta med safari kjeks og snapple!! Skam god drikke. Elsker bare disse sangene her, men noen er jeg litt lei av :-(

Hva heter dine favoritt sanger?


1. Grow up - Cher Lloyd !

 

2. Turn to you - Justin Bieber!


 

3. Payphone - Maroon 5!

 

4. Euphoria - Loreen!


5.Train - Drive by 

 

Håper dere likte sangene, så snakkes vi!<3

 

- Annika!♥

Day 6 - Video av rommet ditt!!

video:m2u00112

e

sHeii, ja nå var det dag 6, sorry at videoen kom sent fikk ikke lasten den opp, årr-.<3 Men her er videoen av rommet mitt, vet det er litt rotete men kom akkurat hjem!  ;) 

Håper dere liker den!! ;* Vet foresten ikke hvorfor den dirrer sånn-.-

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Flekkefjord;)

Heii, som sagt har jeg vært i Flekkefjord  med pappa og Ane fra Lørsdag til Søndag;). Besøkte farfar og Edith , det var kjempekos! Gikk på tur på Lørdag, og i dag har vi egenlig bare slappet av;).  Har vært en fin helg! <3

- Håper dere har hatt en fin helg! Synd den er over!! :( HOLDER PÅ Å LASTE OPP EN VIDEO TIL DAY 6, MEN DEN KOMMER SELVFØLGELIG ALDRI!! ÅRR-.- SKAL PRØVE Å FÅ DEN PUBELISERT I DAG!!!


- Hedda:**

 Bildene er fra i dag, tatt av mine sjønne lillebror (6år) ! he, he ;)


Fotografen!  love you! :* bolla mi!!

<3<3 

Sovet over, med god jentene!

Heei, i går sov jeg over hos vibeke, med Vilde og Hanne. Kjempe kjekt! Tror ikke vi sovnet før i 4 tiden. Haha. Vi våknet i dag med at Vilde vekket oss, urgh... Så vi våknet halv tolv, ville sovet lenger. Men jaja, vi fikk jaffal en kjempe god frokost. Har ingen planer nå, bare chiller. Er kjempe trøtt etter helgen.

- Sov du over hos noen i helgen?

 

Hanne♥Haha, (meg-Vilde-Vibeke-)♥


(Hanne, Meg, Vilde, Vibeke) Jentene mine + meg ! haha...♥

5 day- Favoritt sitat! ;)

Hei på deg!! Endelig er det fredag!:* Sykt chill, har vært med Erica etter skolen i dag:) Det var kjempekos, så klart, he, he! Skal til Flekkefjord Lørsdag - Søndag, skal besøke familie, blir sikkert kos!

Ja, tilbake til overskriften, nå er det dag 5 - Da skal jeg skrive mine favoritt sitat <3 Har utrolig mange, men her er noen få av mine favoritter!!

 

 

+ It's hard to forget someone you knoe you always will remember!!

Ellers fins det utrolig mange fine på denne nettsiden <3: http://teenagerposts.tumblr.com/

 

 

Her er bildene fra når jeg var med Erica - Bare slenger alt i et innlegg xD:


Nydelig, ass!! Love you, vennen!! :*

Ericas døds fine veggpynt!! Sjalu <3<3<3

 

I WANT

Heei,
Nå tenkte jeg og vise dere mine wants. I dag har jeg vært hjemme, siden jeg er syk. Jeg har også vært hos legen, måtte ta tre blod prøver. Holdt nesten på å besvime etter på, uff.

 

 1. T-skjorte - H&M // 2. Bandana - Carlings // 3. L.A genser - Ginatricot // 4. Sjerf - Bikbok // 5. Ola vest - H&M // 6. Veske - Cubus!

 

Håper dere likte mine wants!♥

 

- Annika!♥

4 day- Maskaraen du bruker!!

Halla, ja nå er det dag fire!! Så nå skal jeg blogge om maskaraen min jeg bruker - Mega VOLUME collagene 24 fra Loreal Paris!, den er utrolig bra. Det er den beste maskaren jeg har prøvd! ;) Du får lange og passe tjukke vipper, vippene blir altså helt fantastiske!!  og maskaren holder kjempelenge. Den er kjempegod, i hvertfall siden deg også er billig <3 Anbefaler virkerlig å prøve\kjøpe denne mascaraen, er ikke dyr  (som sagtxD) og fås på alle vanlige butikker som H&M, Cubus, Lindex osv;). 

Har du prøvd den?? ;)<3

Ja, nå skal jeg på trening;) kos det! Så får jeg vel øve litt til norskheldag-.- <3

 

Blogges, klem

- Hedda :**

ahahahaha, døds fint-.-


Day 3 - Bilder fra når du var liten! ;)

Heii, ja nå var det dag 3 av 10 days tingen min;). - Bilder fra når du var liten;)  Ja, tok bare å tok noen bilder av noen bilder i albumxD. ahahahah<3

Ja, nå må jeg gå å øve på matte & norsk heldags!! -.- Skal du også ha det??

 

Blogges, klem

- Hedda:**

Taking a break

Heei, jeg har ikke vært så flink til å blogge i det siste. Derfor tar jeg en liten bloggpause, er så lei av å blogge for tiden og trenger en pause. Dessuten har vi prøver uke etter uke... Urgh!! Så nå trenger jeg bare en liten bloggpause, men Hedda forsetter jo!♥ I dag er det tredje dagen jeg er syk, huff. 

Snakkes!

 

- Annika♥

 


Tar bare et gammelt bilde! :-D

 

Day 2 - Antrekket du har på deg nå!;)

Ja, dag i 2 av dag 10, du kan lese mer om det i innlegger under <3 Ja det jeg skal gjøre i dag er som sagt å vise hva jeg har på meg \ outfit, så ja her er det!

Senere i dag skal jeg på trening, men nå skal jeg spise middag, mhhxD <3

 

Singlet: Gina Tricot\\ Genser: Cubus\\Bukse: Cubus\\

 

10 Days!! - Day 1

Halla!! Ja, nå og de neste ti dagene skal jeg ha 10 days: <3 Jeg må altså blogge om disse tingene de neste 10 dagene, vet at Annika har hatt det før men hadde lyst jeg å, ahahah;). Så jaxD..

1 day- Mobilen din
2 day- Antreket du har på deg nå
3 day- Bilde fra da du var liten
4 day- Maskaraen du bruker
5 day- Favoritt sitat
6 day- Rommet mitt
7 day- yndligsting på rommet
8 day- Favoritt kjole(ne) i kleskapet
9 day- Blogger jeg leser
10 day- Hva kamera og pc jeg bruker

 

1 day: - Mobilen min!! 

 

Jeg har en, Samsung Corby det er en touch mobil og  en ungdomsmobil. Den er sånn passe bra, ville ikke ha valgt den igjen for å si det sånn, men den er brukbar;).Den er veldig lett å bruke\skjønne noe som er bra, siden jeg hater avanserter telefoner. Den tåler også veldig mye. Det jeg synes er mest negativt er at den har veldig lite minne og dårlig kamera. Tror jeg har 10 bilder eller no på den, og det kan ikke ha fler!? Kameraet er som sagt dårlig, kan ikke ta bilder til bloggen eller no med den-.-<3. Ja, det var litt om min mobil! ;) Ps - Jeg har hatt mobilen i 2 år ca;)

Håper det var nok! ;)

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

Bildene på sidene er av meg, det i midten er fra google.no
06.05.2012

Hei, hei, ja i dag har jeg egenlig gjort nesten akkurat det samme som i går:), he, he. Rikke, pusi, sov hos meg, vi sto opp i 11 tida, så dro vi i dyreparken\badeland igjen, sammen med Eline <3. Det var selvfølgelig like gøy i dag;)! Har ikke gjort noe spes her hjemme;). Trist at helga er over-.-<3

Men her er outfitet mitt for i dag;) - Hva synes du?? ;) 

 

Blogges, klem 

- Hedda :**

 

Skjorte: BikBok\\ Shorts: H&M\\ - Vett at det er drit dårlig kvalitet-.-BEKLAGER!

 
 

Bra dag!!

Heiia!! I dag har jeg vært i dyreparken og badelandet  med Rikke og Eline:)<3. Det var kjempegøy, glad i dere snuppene mine;). Skal dit i morgen også?? :) Aahahah:)<3 Var i dyreparken til ca klokka tre, så kjørte jeg og familien til mormor, hun har bursdag i dag - GRATULERER VERDENS BESTE MORMOR:D!! Fettere mine + tanta og onkelene min var der også, så det var kjempe - kos<3;)

 

Håper du har hatt en fin dag! ;)

 

Blogges, klem

- Hedda :**

 På Absolutt alle bildene av meg  ser jeg helt mogolid ut, men ja, ja må jo legge ut noen bilderxD


Rikke & Eline ahahah<3 Elsker dere!

 

 


ahahahaha, ser jo bare *******  digg ut! -.- med eline <3

 

 
 

 

 

Outfit ;)

Halla, Endelig er det fredag!! Veet det har vært en veldig kort uke men det føles som den har gått utrolig sent!! xD mhh. Ja, ja i morgen har mormor bursdag, skal feire hennes litt;). På Søndag skal jeg i dyreparken med noen venninner, blir nok en koselig helg!! <3<3

 

Men her er outfitet mitt for i dag, hva synes du?? ;)

Blogges,  klem

- Hedda :**

Genser: Cubus\\ Bukse\shorts: Cubus\\

Gratulerer med dagen mamma!!

Heii, ja i dag har verdens beste mamma bursdag!! Gratulerer med dagen:D! Har  feiret  henne litt nå med mormor, olaf og familien, kjempekos <3. Har foresten akkurat kommet hjem fra Isfabrikken Henning - Olsen med håndballen, fikk spise så  mye is vi ville, he, he xD <3<3 Har du vært der?? ;)

 

Blogges, klem

- Hedda:*

 

Her er outfitet mitt for i dag, liker?? ;)

 

Singlet: BikBok\\, Singlet (den hvite under): H&M\\ Bukse:Villa\\

 

Min nydelige mamma!! :)  - Gratulerer!! 

 

Mitt døds fine kort (kødd asså) er det understexD

 

 

 

 

 

New dress!

Hei, endelig kom kjolen fra nelly.com, men beltet på kjolen var brunt det skulle egentlig vært svart. Men likevel elsker kjolen. Elsker at det begynner å bli sommer, blir bare mer og mer sol! Herlig!:-D

Har du kjoler fra nelly.com?

 


Kjolen finner dere Her!Jakke fra Bikbok // T-skjorte fra American Eagle // Bukse fra Kapphal // Hals fra ?

 

- Annika!♥


The next day of may!

Hei, kom hjem i går fra hytta i ett tiden. Så var jeg med Hanne og Vilde, men Hanne måtte hjem. Vilde og meg ringte til Synne og Stine, Cathrine og Vibeke ringte så var vi med de også.

- Hva gjorde du i går?

Hytta(lørdag, søndag, mandag, tirsdag)


Vi dro til prekestolen og bandåsen, kjempe gøy!

 

I går (var med: Vilde, Synne, Stine, Vibeke og Cathrine)

 

- Annika!♥

God Morgen!!

Hei, hei, god morgen!! <3 Her er outfitet mitt for i dag;) - Hva synes du?? ;) 

 

Skal se på Eirik (min lillebror på 7) spille turniering senere i dag, vet ikke helt hva jeg skal gjøre før det, men finner nok på no<3<3 

Ha en fin dag!! :**

 

Blogges, klem 

- Hedda:**

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


10 Days
Blogg
Innkjøp
Inspirasjon
Interiør
Klær
Konkurranser
Outfits
Videoblogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
Mallas blogg
musikk

design av:


idawisth.blogg.no
hits