Sandefjord !

Heei!! Yes, endelig i Sandefjord. Har ikke tatt så mye bilder, men har hvert veldig kjekt! Truffet mange nye folk. Jeg og Hedda sover sammen med to andre (Thea og Julie) gøøyyy! Harde økter men går kjempe fint. Er litt støl da. Må mobilblogge for jeg ikke har tilgang til pc. Beklager veldig! Blir lite oppdateringer for tiden. Slenger bare inn de bildene jeg har!

- Annika & Hedda! <3

Bilder

Min bursdag !

Heei! Sorry for at jeg ikke blogget i går. Feiret nemmlig bursdagen min, men blir egentlig 13år 11.Juli. Fikk noen nydelige gaver!♥ Gavene kommer entel i et egent innlegg eller i en video :-D Jeg hadde noen fantastiske jenter på besøk. Hadde det kjempe gøy. Her kommer noen bilder!♥

 

Kjøpte denne når jeg og Vibeke var i byen i går! Loveit♥

 

My girls!! Kjolen min var fra Nelly.com

 

Haha... Søte Synne!♥

 
Nytt design igjen!

Hei, jeg har laget et nytt design igjen. Tror Hedda begynner igjen snart!♥

 
Dip dye - Hot or not ?

Hei, hva syns dere dip dye - hot or not?

 

Bildene er fra google og weheartit.com !♥

 
Sommerferie!

Hei, i dag var siste dag på barneskolen. Kommer til å savne den, trist å begynne i helt nye klasser på ungdomskolen. Gruer meg til å begynne der. Når jeg kom hjem tok jeg meg en joggetur, sprek ass. Haha neida, kondisen min har bare gått ned etter jeg ikke trente så mye lenger. Så prøver å bygge den opp til håndballskolen neste mandag, skal på håndballskole med Hedda i Sandefjord. Reiser til Hedda på søndag og så reiser vi til Sandefjord på mandag. Gleder meg utrolig mye. Dere har sikkert lagt merke til at jeg har fått nytt design. Laget headeren selv, er ikke så fornøyd men det er bare imens. Vil ha et nytt et snart. Hedda blogger ikke så skifter når hun kommer tilbake. 

 

- Hadde dere deres siste skoledag i dag?

 


Sprek ass!! 

 Kommer til å savne klassen!!!! 

 

Bare tok med headeret! ♥

 
 


Bursdags ønsker!

Heei, i dag på skolen hadde vi billøp av noen biler vi laget selv i teknologi og design. Vår bil stoppet opp midt i banen og hjulet falt av (haha). De som vant designet, hadde en grise bil. Haha, så søt. Og det var to som vant billøpet begge gruppene kom akuratt på likt. Nå venter jeg hjemme til farmor og farfar kommer å henter meg. Uansett her kommer mine bursdags ønsker, siden jeg har bursdag den 11.juli. Skal feire den med veninnene mine på fredag! Gleder meg.

- Har dere teknologi og design på skolen?


 


Nydelig veske, dere finner den Her!

 M.A.C leppestifter i fargen Cream cup og Myth

 


Hvite converse!

 

++++ andre ting til rommet, blandt annet en stol fra IKEA. Men fant ikke bilde av den. 

 
Outfit

Heei, nå er jeg med Vibeke. Jeg og Vibeke har laget header til hennes blogg, ble veldig fornøyd. Vi har tatt noen outfit bilder. Gleder meg noe sykt til sommer ferien!!! 

- Gleder du deg til sommerferien?

 T-shorte - H&M // Shorts - H&M // Bandana - Carlings // Sko - Converse

 Singlet - Bikbok // Shorts - Bikbok // Sko - Converse

 

Håper dere likte outfiten! ♥


Hyttetur

Hei, når er jeg på en hytte med laget. Kjempe kjekt. Døgner selvfølgelig. sorryy at jeg ikke har blogget noe de siste dagene, har hatt en av de beste ukene på lenge så har ikke blitt noe blogging,så har det bare gått i skole og sånn de siste. Har ikke pc med så det blir mobilblogging, dritt. Hater det, men var på tide å blogge så eneste måten.

Søte Amanda! <3

Kjørte også banan, haha så gøy!
Sry for forskjellig bilde størrelse!


-Annika<3

Endelig ferdig med alle helårsprøvene!

Heei! Endelig ferdig med alle helårsprøvene som dere sikkert har forstått i overskriften. I dag hadde vi helårsprøve i matte, gikk kjempe bra. Trodde egentlig at prøven ikke skulle gå så bra, men den gikk faktisk ganske bra. Så nå prøver jeg og blogge hver dag, men er litt lei av blogginga så kan være jeg dropper en dag. Slenger bare inn noen bilder fra helga.

Hva gjorde dere i helga?

 


 

Har jo så klart øvd litt da!

 

 

Fredag:

Så filmen LOL sammen med Vibeke, og så en film når jeg kom hjem og. Koste meg med chips, snop og brus (savner det)♥
Lørdag:

Sov over hos mormor og morfar! Kjøpte snop som det holder. Vi var også på Sandnes dagene, kjempe gøy. Fikk også "TOPP SKOLEDAGBOK" elsker den! Den er mye bedere enn de gamle. Har mye mer sminketips, matlaging, tester og mye, mye mer!!Hahaha... Tok bare et random bilde av noen såper som vi så på Sandnes dagene!♥

 

- Annika!♥

Innkjøpene fra i går #2

Heei, i går var jeg og mamma i byen og handlet litt tøy. Det var trossalt 50% på hele BikBok! Kupp, spørr du meg. Ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Senere i dag skal jeg og Vibke se "LOL" filmen på kino, har hørt mye bra om den. 

Har dere sett "LOL" filmen? Skal dere se den?

 Solbriller fra Cubus 50,-


Bukse fra BikBok for 499,- men det var 50% så det ble 249,- // Bukse fra Cubus 199,-


Topp fra BikBok, kostet egentlig 149,- men det var 50% så det ble sonn ca. 75,-


Kjenner jeg er klar for sommer nå! ♥

 

- Annika!♥

Litt her og der...

Heei er ikke tilbake med blogginga riktid enda, men kommer til å være noen "små" blogginnlegg. Snart er alle helårsprøvene ferdige. Gleder meg noe sykt til vi er ferdige med prøvene, har tatt 2/3. Mangler bare matte igjen -.-  I dag tik vi også en helårsprøve, vi hadde helårsprøve i engelsk. I morgen er det OTUS (Overgang - Til - Ungdom - Skolen) vi skal få vite klassene og sånn. Blir kjempe gøy. Har laget en kollasje. med inspirasjon, tenkte kanskje å ha den til header på bloggen. Men vet ikke helt?

Skal du begynne på ungdomskolen?

 

her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


10 Days
Blogg
Innkjøp
Inspirasjon
Interiør
Klær
Konkurranser
Outfits
Videoblogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
Mallas blogg
musikk

design av:


idawisth.blogg.no
hits