Dagen i dag!

Heihe:))
I dag har vi vært i badelandet i dyreparken, kjempekjekt!♥ Har vært der et par timer, så nå ligger vi bare rett ut i senga & slapper avxD. Vi ser på filmen She's the man, det er seriøst verdens morsomste film!! AHAHAHAHA, LOOVE IT:**. (Kan kjøpes på cdon.com)

 

Konkurranse!! :D

Heihei♥. 
Ja, nå er det endelig tid for en konkurranse, denne gangen kan du vinne en nydelig ramme fra upstairs. Vi har begge  rammen & synes den er utrolig flott;).
For delta lag en header til oss med bildene under. 

Send header til Oes1@hotmail.no

Dette er rammen, det ved siden av er en magnet tavle<3

 

Her er Header bildene:


30\07

video:video 9

 

<3<3 

26\07 - 28\07Slenger bare inn et par bilder fra Flekkefjord, beklager lite blogging, men det gikk ikke ann å laste opp bilder, farfar har enn gammel pc:(. Beklager<3. Nå skal jeg bare pakke ut bagen & skynde meg opp til Synne, skal overnatte♥. Blir kos:** 

 

Blogges♣

bildene er fra hagen, ,  en brukt butikk farfar tok oss med til, ei strand & et tivoli vi var på i dag, er laksefestival i flekkefjordxD

 

Flekkefjord

Heihei, reiser til Flekkefjord i dag, tror jeg blir til Lørdag.Det er internett der så blir vanlig blogging:)).  Så tror jeg at jeg  skal være med Synne, også kommer jo Annika på mandag♥. Det blir kos.#<3

Ha en fin helg!!♥

 

Blogges♣

Reiseoutfit:P - Hva syns du?? :**

T . skjorte: New yorker\\ Shorts: Cubus\\ Solbriller: Kroatia\\#''

 

Dagen i dag

Ja i dag har jeg altså vært hos mormor, har vært utrooolig fint vær i dag, kjempekos♥. Var også på senteret med mormor, kjøpte en bukse & en genser som jeg skal gå med første skoledag (det får dere se senere:)). Skal ikke noe spesielt mer i dag tror jeg<3

Fint vær hos deg å?? :**

 

Blogges♣

 

Outfit: T - skjorte: New yorker\\Bukse: Cubus


nydelig kvalitet, ettelleranna har skjedd med kamraet mitt!! Skal få fiksa det-.-


God morgen!

Heihei! Deilig at det er litt sol i dag ikke mye men litt:)). Skal ikke spesielt mye i dag, skal jogge ut til mormor & være der i noen timer:)). Kos kos♥. Tror å at rommet mitt blir ferdig i dag, endelig!<3 yea:).

Q  - Er det sol i din by da??;))

 

Blogges♣ 

Perfect day!♣Heisann<3. Har vært med Synne puus i hele dag. Var som alltid kjempekos♥. Vi har ryddet litt på rommet mitt, sett på film & funnet noens mobil:P. (he, he) Det er en helt ny ZTC Blade, mangler du en - kontakt 47251766 :)) Flinke jenter♥

Har du hatt en fin dag?? <3

 

Blogges♣

 


L♥ve you - BESTE!

 


Friends with bennefits - utrolig morsom film!  :D:D

 


Mitt beste bilde, takk Synne:P<3Har foresten kjøpt et nytt smykke, elsker deg! 49 kr på H&M:**

 


 

 

 

Heiheihei

Ja, nå er jeg hos mamma (endelig internettxD)<3.  He, he!       I dag har jeg vært i byen med Ane:)).? Kjøpte et par ting til rommet, som dere får se i videoen av rommet når det er ferdig. Det er ferdig snart:))!!<3 Farget & vokset brynene i byen i dag også! Ble utrolig fornøyd, dere ser resultatet på bildene.  Senere i dag skal jeg på kino med Rikke<3. Skal se Istid 4, tror jeg, andre gang for megxD. Ja, ja, den er døds bra!! <3:P?

 

Håper du har hatt en fin dag!! :*

 

Blogges!!<3<3

 

Outfit nå: :) - hva syns du?? :)) ?

T - skjorte: New Yorker\\ Bukse: Only\\
 

 

 

Buhu

Beklager mobilblogging Internett har vært nede i heele dag:(!! Drit kjedelig!! I løpet av dagen har jeg egentlig bare ryddet på det nye rommet & trent;) Ja, ja, chilledag<3<3 Går jo selvfølgelig ikke Ann å ha bilder-.-/-.- hmy

Good morgen!!Heisann! <3 Ja nå skal meg og søsteren min en tur på Ikea og litt sånn. Vi skal bytte rom, begge hadde lyst å få ryddet litt:P<3. Skal kjøpedbokhylle osv..♥ Lager en video av rommet når det er ferdig:):) Det er vel et par dager til:)

Hva skal du i dag?? <3

Blogges!

Her er dagens outfit:

Singlet: Bik Bok\\ Hvit cardigan: Kroatia\\ Shorts: H&M\\\ Øredobber: Only\\

Er 20 grader i Kristiansand - L♥ve!! :** 

Hei på dere! <3

I dag har jeg vært å badet med Synne i Sukkevann<3! Utrolig deilig at det har kommet fint vær:)). Har lugget å solt med i hele dag<3                                                                                                                                              I ♥ Soool<3

 

Tok dessverre ingen bilder, flinke meg -.-. Så da får dere dette (har akkuratt dusjaxD)

 

Kommer også et innlegg senere i dag:))Skal pise nå, blogges<3


Kroatia!!

Heii, ja sorry for lite blogging i det siste, men nå er jeg tilbake<3 

 

Jeg er i Kroatia nå, som du kanskje skjønte på overskriften:P<3 Reiser hjem i morgen:)). Da har jeg vært her i 2 uker<3. Det er kjempefint her, skikkelig koselig!!<3 


Blogges,klem 

- Hedda:**

 

 

Pakker

Hei!
Nå pakker jeg til Frankrike. Skal reise dit på lørdag, men skal sove hos mormor og morfar i morgen til lørdag. Da kjører de oss til flyplassen. Gleder meg kjempe mye, skal være i Frankrike med en annen familie vi kjenner. Må selvfølgelig shoppe litt i London på flyplassen, og selvfølgelig i Frankrike! Er ikke sikkert jeg får blogget i morgen eller lørdag. Får se om det blir blogging i Frankriket. 

Har du hvert i Frankriket?

 

 

Elsker denne veska. Det er så god plass, oppi her har jeg bok, penal, høreklokker og lommebok. Det er kjempe mye plass igjen. Kommer garantert til å bruke denne veska fremmover!

 
 

Bursdag gavene!

Heei! Kommer dessverre ikke video om gavene. Har spilt inn men filmen ble så klein at jeg viser heller bilder. Fikk mest penger. Nå skal jeg snart pakke, vi skal til Frankrike på lørdag. Gleder meg, vi skal ha stopp i London på flyplassen. Vil kjøpe M.A.C produkter på flyplassen i London. 

 

- Har du, eller skal du reise? I så fall hvor?

 

Fra mamma, pappa og Sanna:Høreklokker fra Wesc // Veske fra modekungen.se

 

Elsker høreklokkene er så bra lyd i de. Ambefales å kjøpe!!!!! Veska har jeg ønsket meg i et år nå, endelig fikk jeg den. Den er NYDELIG kan jeg bare si!

 

Tante, onkel og søskenbarnet mitt (ble født i går på min bursdag, så hvet ikke hva hun heter ennå):

 

Ramme fra IKEA // Lysholder fra ? // Lys fra søstrenegrene // ++ jeg fikk abonere på TOPP i et år!♥

 

Sry, ikke de beste bildene!

 
 

 

 

Linkingen!

Noeh.blogg.no:

Noeh.blogg.no er to jenter fra Stavanger som blogger om sin hverdag som tenåringer. De heter Nina og Elisabet Helene. Synes bloggen er bra og har bilder i innleggene. 

 

Theamani.blogg.no:

Theamani.blogg.no er to jenter fra kristiansand og som er bestevenner, som blogger om sin hverdag. Dere burde virkelig sjekke ut denne bloggen. Godt med bilder og skrift!

 

 

Håper dere likte innlegget, kommer video i dag eller i morgen om bursdags gavene! 

 
Vil du bli linket?

Heei♥ Nå er jeg på hytta med familien, koselig. Vi har spist pizza mmm... Godt. Puma (katten vår) var også med. Vibeke kommer inn på tirsadag, gleder meg sykt. Har kjøpt sånn ring til å ha på vannet, gleder meg til å teste den ut. Dere finner Vibeke sin bloggg Her!

Uansett tilbake til overskriften, si bloggadressen din i kommentarfeltet! Så er du med i linkningen. Bare å kommentere.

 

Hva skal dere i sommer?

 


Gammelt bilde sry...

 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


10 Days
Blogg
Innkjøp
Inspirasjon
Interiør
Klær
Konkurranser
Outfits
Videoblogg

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!
Mallas blogg
musikk

design av:


idawisth.blogg.no
hits